tirsdag 25. januar 2011

Baskerlue

Har strikket mi første lue! Lua er en del av Lille Rosins kalenderalong og dette var en av månedens prosjekter. Surra litt med vrangborden så den blei ikke som i oppskrifta, men resultatet blei greit nok alikevel synes jeg :) Strikket med Gullgarn fra Spar Kjøp på pinne 5,5 og 8.
Hvis du vil prøve deg på lua kan du ta en titt her.

5 kommentarer:

  1. Den ble jo fiktig fin. Jeg hadde også tenkt å strikke den, men manglet litt garn. Det får jeg kjøpe neste gang det blir by tur på meg. Ønsker deg en riktig fin helg. Klem

    SvarSlett
  2. Ville bare takke for kommentaren din inne hos meg. Men kanskje jeg har valgt feil blogg å gjøre det i.?
    Uansett så fant jeg jo en ny hobbyblogg og det er jo alltid koselig.
    Du har strikket flotte votter. Jeg har nesten aldri strikket mønstrete votter, men jeg synes det er så flott og har bestemt meg for at en dag skal jeg finne ut av det jeg også.

    SvarSlett
  3. Hei Mari, takk for koselig kommentar. Så mye flott du strikker og hekler!
    Jeg rekker ikke opp nederst, jeg tar opp masker med ny tråd, enten ved hjelp av strikkepinnen eller hvis det er "trangt", så bruker jeg en heklepinne og fisker tråden inn på pinnen...vet ikke om det er forståelig:O)
    Ha ei flott helg, klem fra meg;)

    SvarSlett
  4. Så fin lue! :)
    SV: Jeg bruker en sånn rullekniv og skjærebrett når jeg lager rutene, for å få rutene så nøyaktig som mulig... Har også en sånn quiltelinjal... Da er det litt lettere...

    SvarSlett